Menü Bezárás

Impresszum és ÁSZF

Kiadja: Szabó Péter EV, adószám: 56524732-1-35

Székhely: 4456 Tiszadob, Kossuth utca 5.

Kapcsolat: konyveles [kukac] magamatkonyvelem.hu

Tárhelyszolgáltató: C-Host Kft. (székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 29., telefon: +36-1-445-2040, e-mail: info@nethely.hu).

Területileg illetékes kamara: Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Általános szerződési feltételek és adatkezelési tájékoztató

A regisztrációval Ön (továbbiakban Ügyfél) elfogadja az alábbi szerződési feltételeket és adatkezelési módszereket.

Szabó Péter egyéni vállalkozó (adószám: 56524732-1-35, 4456 Tiszadob, Kossuth utca 5., továbbiakban Szolgáltató) vállalja, hogy az ÁSZF és a szerződés feltételeit maradéktalanul betartja.

A szolgáltatás célja, hogy az Ügyfél megismerje a vonatkozó dokumentációs eljárásokat és hatékonyan képes legyen a saját „egyszerű” egyéni vállalkozásának könyvelésére.

A Szolgáltató vállalja, hogy a beszámolók elkészítéséhez szükséges anyagokat az Ügyfél számára elérhetővé teszi, valamint a Profi és Prémium csomag előfizetőinek a határidőkről időben tájékoztatást nyújt.

Az Ügyfél a regisztráció előtt megértette, hogy a szerződés kizárólag akkor érvényes, ha megfelel az alábbi követelményeknek:

  1. egyéni vállalkozóként működik,
  2. nem végez őstermelői, kereskedelmi vagy egyéb kiemelt tevékenységet,
  3. állami támogatásban nem részesült,
  4. munkavállalót nem foglalkoztat és nem kíván autós költséget elszámolni,
  5. saját iparágának követelményeit, kötelezettségeit külső segítség nélkül képes betartani. 

A feltételek nem teljesülése esetén a Szolgáltató által biztosított tájékoztatás nem teljeskörű, amiből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Az egyes termékek vásárlásakor további feltételeknek kell megfelelni, melyek közül kiemelten fontos, hogy az áfakörös vállalkozások kizárólag a Prémium szolgáltatást választhatják.

A Szolgáltató nem ad adótanácsot, nem vállal könyvelői tevékenységet, de beszámolók ellenőrzésekor az általa képviselt szakmai színvonalnak megfelelően jár el.

A szerződés elfogadásával annak és jelen dokumentumnak tartalmát a felek önmagukra kötelezőnek tekintik. A szolgáltatás kezdete minden esetben a fizetési tranzakció befejezése utáni maximum egy nap (24 óra).

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF vagy a regisztráció feltételeinek megszegése esetén azonnali hatállyal szerződést bontson. Egyéb esetben 30 napos felmondási határidővel mondja fel a szerződést.

Pénzvisszatérítési garancia

A szolgáltatás megrendelése után 30 napig teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, melynek igénylése a jelzett határidőig e-mailben ( konyveles [kukac] magamatkonyvelem.hu címen) történik.

A garanciaidőn túli, Ügyfél oldali felmondás esetén az időarányos díjat az általa e-mailben ( konyveles [kukac] magamatkonyvelem.hu címen) jelzett Magyarországon vezetett bankszámlaszámra 30 napon belül visszautaljuk.

Panaszkezelés

A szerződő felek elfogadják, hogy panasz esetén elsődlegesen egymás között, kölcsönösen előnyös megoldásra törekszenek. Amennyiben ez kudarcba fullad, békéltető testület előtt, a jóhiszeműség elve szerint keresnek megoldást. Amennyiben ez sem vezet eredményre, a Szolgáltató területileg illetékes járásbírósága előtt (Nyíregyházi Járásbíróság) keresnek megoldást.

Promóció

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a havi díjban kedvezményt, árleszállítást alkalmazzon, valamint bizonyos feltételek teljesülése mellett (például ügyfélajánlás) meghosszabbítsa az Ügyfél előfizetését.

Szerzői jog

A regisztrációval az Ügyfél elfogadja, hogy a közreadott anyagok terjesztése szigorúan tilos, és büntetőjogi következményeket von maga után.

Adatkezelésre vonatkozó szabályok

A Szolgáltató vállalja, hogy az általa megismert személyes adatokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem teszi közzé, azokat csak a szerződésben meghatározott feladatok ellátására és statisztikai célokra használja fel.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a megismert e-mail címre az oldallal kapcsolatos információkat, többek között de nem kizárólag akciókról való értesítéseket, beszámolókkal kapcsolatos értesítéseket, egyéni kapcsolatfelvételt stb. küldjön.

Az adatok eltávolítása a regisztráció törlésével együtt a megfelelő menüpontban, vagy a konyveles [kukac] magamatkonyvelem.hu e-mail címre küldött e-maillel történhet.

A részletes adatkezelési tájékoztató és kezelési feltételek ezen a linken érhetőek el: 

Adatkezelési tájékoztató – MAGAMATKÖNYVELEM (magamatkonyvelem.hu)

Felelősségkizárás

A Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ügyfél hibájából adódó anyagi és nem anyagi károk miatt. Fenntartja továbbá a jogot, hogy esetleges hibák esetén az önellenőrzés folyamata segítségével orvosolja a problémát.